Coaching

Individuele coaching sessie aanvragen

Ben je bezig met een filmproject of documentaire en zou je eens feedback van een ervaren maker en docent willen hebben, dan kan dat.
Coaching kan op alle gebieden van het maakproces:
– verkennend gesprek over de haalbaarheid van het onderwerp van je film
– hulp met schrijven van script of filmplan
– hulp met schrijven van een subsidie aanvraag
– advies over benaderen van een hoofdpersoon
– bijspijkeren van een bepaald onderdeel van het film proces, zoals bijvoorbeeld interview techniek of de basis van montage
– advies mbt je crew samenstelling, wie kan de docent uit zijn / haar netwerk voor je aandragen
– een final check voor een draaidag om zeker te weten of je alles goed voorbereid hebt
- een frisse blik op en montage waarin je vast zit
– advies over distributie van je film: waar zou je hem allemaal kunnen vertonen en insturen?
etc

Maar je kan ook gecoacht worden op loopbaan begeleiding: Zou je willen werken in de film of televisiewereld en wil je advies over de mogelijkheden en netwerken? Of wil je overstappen van richting binnen de film en televisiewereld, maar weet je niet goed hoe dit te doen?
Neem contact met ons op en laat weten wat je vraag is, dan koppelen we de juiste expert aan je. 
Individuele Coaching is €¬55,- per uur (studenten Docuprof krijgen korting, zie hieronder) en kan via de digitale lesomgeving of je kan met je docent afspreken op een locatie in Amsterdam.

Coaching voor studenten van Docuprof
We proberen de lesprijs bij Docuprof zo laag mogelijk te houden. Daarom bieden we de lessen aan waarin je kan werken met eigen apparatuur.
Om deze reden is de lesprijs daarom ook zonder extra begeleiding buiten de lessen om. Ervaring leert dat de lessen in principe voldoende zijn om alle kennis op te doen die je nodig hebt om je documentaire tot een goed einde te brengen.
Maar misschien merk je dat je toch wat extra begeleiding op een onderdeel wil hebben, of je hebt een project buiten de les waar je graag feedback op wil. Het kan ook zijn dat je graag een keer een gastdocent wil spreken over je documentaire. Dat kan allemaal, Hier kan je je aanvraag indienen.
Coaching is voor studenten van Docuprof €45,- per uur en kan via de digitale lesomgeving of je kan met je docent afspreken op een locatie in Amsterdam.